Sprøjtemaling af døre – Let, enkelt og billigt

Maling af døre behøver ikke være en kompliceret – i hvert fald ikke, hvis du benytter dig af Malerfirma Kaj Vejby og Søn. Vi har gjort det let og ikke mindst billigt at forny udseende på dine døre – noget, der i den grad er med til at give nyt liv og få helheden til at se mere harmonisk ud. Vi byder på:

– Maling af døre og professionel sprøjtelakering af døre med flot finish

Vil du høre mere om sprøjtemaling af døre, og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3063

Vores erfarne team af håndværkere byder på stor ekspertise på området. Vi råder over eget værksted, hvor vi udfører mange af vores special-opgaver. Her kan du vide dig sikker på bl.a. et flot og ensartet resultat med brug af kvalitets-materialer. Her er der fokus på flot finish og ikke mindst alle de små vigtige detaljer.

Professionel sprøjtemaling af døre

Malerfirma Kaj Vejby og Søn byder på intet mindre end 50 års erfaring i branchen. Vi byder på alt i lakering, sprøjtning og ikke mindst industri-lakering. Vi håndterer årligt et stort antal opgaver for såvel private, offentlige som erhvervs-virksomheder.

– Vi dækker hele malerfaget – stor ekspertise og erfarne håndværkere

Vores mangeårige virke i branchen har gjort os yderst effektive både, hvad angår tidsforbrug og materialer. Du kan altid vide dig sikker på høj kvalitet og et stykke veludført arbejde ved maling af døre og lakering af døre.

For at sikre vores kunder bedst muligt og altid at kunne stå inde for et veludført stykke arbejde, så er vi bl.a. medlem af både Danske Malermestres Garantiordning samt Håndværkernes Ankenævn – din garanti for veludført håndværk.

Maling af dørene giver nyt liv

Der er intet som et veludført stykke malerarbejde – det skulle da lige være et veludført stykke sprøjtearbejde. Hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn sætter vi en stor ære i at levere et smukt stykke arbejde. Dette gælder naturligvis også for sprøjtemaling af døre.

– Maling af døre kan gøre den helt store forskel

Uanset om det drejer sig om døre til private hjem, til virksomheder eller måske renoverings-arbejde i kirker, så kan netop renovering af døre gøre den helt store forskel. Et smukt resultat giver dig flotte døre mange år ud i fremtiden.

Vi byder ikke alene på malerarbejde, men også bygnings-arbejde, isolering, opsætning af akustiklofter, behandling af gulve, påføring af bladguld m.m.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine mange muligheder.

Send os en mail Eller ring på 4058 3063

Vi udfører opgaver i Hjørring, Aalborg og resten af Nordjylland.