Akustiklofter – Så let får du styr på lydniveauet i dit hjem

Hos Malerfirma Kaj Vejby & Søn kan vi langt mere end at male – vi kan også hjælpe dig med at give dit hjem en langt bedre akustik. Med et loft med lydabsorbering kan du i langt højere grad dæmpe lydniveauet i dit hjem og sikre en mere behagelig atmosfære uden ubehagelig efterklang fra hverdagens mange gøremål. Vi tilbyder:

– Let og effektiv lyddæmpning med akustiklofter

Denne løsning giver dig ikke alene smukke og dekorative lofter, men kan også dæmpe støj-niveauet i væsentlig grad.

Grundet en special-designet overflade på denne form for lydloft, så fanger strukturen i pladerne mange af dagligdagens lyde, og du vil opleve et rum med både snak, barne-latter og klirren med tallerkener, som er langt mere harmonisk i sin lyd og efterklang.

Vil du høre mere om vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3063

Dæmp lyden med akustiklofter

Det lyder måske som et stort projekt, men med specialiserede håndværkere er det ingen sag. Denne type loft kan lægges på et eksisterende loft og med let og hurtig efterbehandling, så har du på ingen tid styr på både lydniveauet og tilmed fået et smukt loft. Der er mange fordele ved denne type lofts-beklædning.

– En mere harmonisk klang og efterlyd i dit rum

– Smukke lofter

– Let vedligehold

Med den efterfølgende overfladebehandling af lofterne har du smukke lofter mange år ud i fremtiden. Vi er leveringsdygtige i produkter og efterbehandlinger med lang levetid – vi er nemlig din garant for godt håndværk.

Vi dækker hele malerfaget og er såvel medlem af Danske Malermestres Garantiordning samt Håndværkernes Ankenævn – din garanti for altid godt håndværk.

Effektiv lyddæmpning til fornuftige priser

Opsætning, efterbehandling og vedligehold er langt lettere, end du måske tror. Vi byder på intet mindre end 50 års erfaring, stor ekspertise indenfor mange former for specialopgaver og ikke mindst fornuftige priser, så du til hver en tid kan forskønnne dit hjem på overskuelig vis. Vi byder på:

– Hurtig og effektiv opsætning

– Specialopgaver til fornuftige priser

– Håndværkere med stor erfaring på området

Kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende snak om jeres mange muligheder. Sammen finder vi helt sikkert en løsning, der matcher jeres behov.

Du finder Malerfirma Kaj Vejby & Søn på Vandværksvej 23 i Hjørring, hvorfra vi udfører alle former for maleropgaver og specialopgaver i såvel lokalområdet som i resten af Nordjylland.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine mange muligheder.

Skriv til os Eller ring på 4058 3063