Brandhæmmende maling – Sådan sikrer du dig bedst muligt mod brandudbredelse

Hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn udfører vi alle former for malerarbejde – også malerarbejde, der har til formål at sikre mod brandudbredelse. Vi udfører altid et professionelt stykke arbejde, der inkluderer materialer i højeste kvalitet.

– Brandsikker maling påføres efter alle regler af velkvalificerede håndværkere

Vi dækker hele malerfaget og har stor ekspertise på alle områder – også dette spændende område, hvor den rette behandling af materialet kan få stor betydning i tilfælde af brand.

Vi har flere årtiers erfaring på bagen og byder på intet mindre end 50 års erfaring og et effektivt team af håndværkere, der står klar til at udføre alle former for opgaver – store som små.

Vil du høre mere om hvordan vi kan sikre dig mod brandudbredelse?

Ring til os på 4058 3063

 

Professionel påførelse af brandhæmmende maling

Vi har naturligvis certifikat på vores kompetencer indenfor netop dette special-område således, at du er sikret veludført håndværk og en ensartet kvalitet. Vi byder på veludført håndværk, hvilket du bl.a. er sikret, da vi er:

– Medlemmer af Danske Malermestres Garantiordning

– Medlemmer af Håndværkernes Ankenævn

Brandhæmmende maling kræver en særlig form for overfladebehandling – vi har naturligvis dokumenterne i orden på vores faglige kunnen, så du trygt kan overlade opgaven til os.

Denne form for maling kan være med til at sikre mod brand på udvalgte steder. Der bruges eksempelvis ofte denne type maling på bærende stålkonstruktioner, hvor der stilles byggetekniske krav til bæreevne ved høje temperaturer.

De mange special-opgaver, som vi udfører her hos Kaj Vejby og Søn, kan variere i både mængde, tidsforbrug og de kompetencer, der skal gøres brug af – derfor vurderes hver enkelt opgave fra gang til gang, således at vi sikrer dig ikke alene høj kvalitet og veludført arbejde, men også en fornuftig pris og en overskuelig tidshorisont.

Vi udfører primært arbejdsopgaver i og omkring Hjørring, men har også en del opgaver i det resterende Nordjylland, hvor vi påtager os opgaver indenfor bl.a. alle former for bygnings-arbejde, renoverings-arbejde, isolring, sprøjtemaling, gulvbehandling og opsætning af eksempelvis akustikloft.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller blot en snak om dine muligheder.

Skriv til os Eller ring på 4058 3063