Flot og slidstærk sprøjtemaling af køkkenlåger

Hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn varetager vi alle former for malerarbejde – også maling af køkkenlåger. Dette er en nem og billig løsning, hvis dit køkken trænger til at blive frisket op, men du ikke ønsker at udskifte allerede eksisterende køkkenelementer.

– Sprøjtemaling af køkkenlåger er en slidstærk og flot løsning

Vil du høre mere om sprøjtemaling af køkkenlåger og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3063

Kombineret med eventuelt nye greb på dine låger og en ny bordplade, så vil dit køkken som oftest fremstå mere tidsvarende og up-to-date. Vi klarer opgaven på vores værksted på ingen tid, så du hurtigt og let kan få det, der  ligner et nyt køkken.

Denne løsning giver dig ikke alene et flot og moderne køkken, men er også langt mindre tidskrævende og bekosteligt end udskiftning af hele dit køkken til nye elementer. Med den rette behandling af dine låger, så har du køkken, der vil fremstå nyt og slidstærkt mange år ud i fremtiden.

Alt i sprøjtelakering af køkkenlåger

Når du vælger en løsning hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn, kan du være sikker på høj kvalitet og ensartet resultat på alle dine låger. Vi har mange års erfaring på området og kan til enhver tid tilbyde dig hurtig og effektiv behandling, der kan holde mange år ud i fremtiden.

– Hurtig og effektiv sprøjtelakering af køkkenlåger

Vi behandler alle former for låger, skuffer, hjørnelåger, jalousilåger, vitrinelåger m.m. 

Vi er garant for høj kvalitet og medlem af både Danske Malermestres Garantiordning samt Håndværkernes Ankenævn. Du kan altid vide dig sikker på et perfekt slutresultat.

Renovering af køkkenlåger – Så gode som nye

En behandling med rensning, slibning, spartling, grunder og ikke mindst maling giver dig låger, der vil fremstå præcis så flotte og nye, som dem du køber fra fabrik.

En renovering vil give dig låger, der er så gode som nye – en nem og billig løsning til dig, der ønsker køkken med nyt look.

Professionel sprøjtemaling af køkkenlåger

Vi byder på mere end 50 års erfaring, så du er altid garanteret høj kvalitet og slidstærke løsninger.

Da alle opgaver varierer i både antal, arbejdstid og ikke mindst forbrug af materialer, så vurderer vi altid opgaven fra gang til gang således, at vi kan give dig den bedste pris og ikke mindst give dig en forventet tid på, hvornår du kan forvente lågerne tilbage i dit køkken.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine mange muligheder.

Send os en mail Eller ring på 4058 3063

Vi udfører opgaver i Hjørring, Aalborg og resten af Nordjylland.