Oliering af gulv for flot look og høj slidstyrke

Hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn udfører vi alle former for maler-, renoverings- og olierings-opgaver – også når det gælder gulve.

Vi dækker hele malerfaget og byder altid på største professionalisme, så du til hver en tid kan vide dig sikker på et perfekt resultat.

– Vi giver gamle gulve nyt look og lang levetid

Vil du høre mere om oliering af gulv, og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3063

En renovering af dit gulv er ikke blot flot for øjet at kigge på, men giver dig et gulv med større modstands-dygtighed overfor snavs og skidt. Der findes mange typer behandling – vi tilbyder alle former og sikrer dig ikke alene veludført håndværk, men også effektiviserede arbejdsprocesser og fornuftige priser.

Professionel oliering af gulv

Du er altid sikret professionel håndtering af din opgave, når du benytter dig af vores services. Vores erfarne håndværkere byder på stor ekspertise indenfor alle gulv- og maleropgaver.

– Vi byder på mere end 50 års erfaring og stor professionalisme

Her finder du ikke alene gennemtænkte løsninger på hver opgave, men også håndværkere med sans for detaljen, der til hver en opgave gør brug af kvalitets-materialer, der er med til at sikre dig et slidstærkt resultat.

Oliebehandling af trægulv – Let og billigt

Vi gør det let for dig at give hjemmet, kontoret, sommerhuset, virksomheden eller udestuen nyt look – vi gør det tilmed let og billigt.

Effektiviserede arbejdsprocesser sikrer dig hurtig løsning af din opgave samt minimal spildtid. Det er bl.a. med til at sikre dig fair priser for veludført håndværk.

Vi giver dig et godt tilbud baseret på opgavens omfang, brug af materialer og ikke mindst estimeret antal arbejdstimer. Vi har ikke alene erfarne håndværkere, men håndværkere med en up-to-date viden, så du til hver en tid kan sikre dig de bedste og mest effektive behandlingsmetoder af dit gulv.

Vi udfører alle former for oliering af gulv

Behandling af gulv består som oftest af flere processer og byder endvidere på flere forskellige typer af olie, som du kan vælge imellem. Vi tilbyder mange forskellige former for olie, der hver har deres unikke look.

Olie giver træets struktur et flot look og en længere levetid. Behandlingen kan eksempelvis bestå af:

– Afhøvling

– Afslibning

– Rengøring og klargøring

– Selve behandlingen

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine mange muligheder.

Send os en mail Eller ring på 4058 3063

Vi udfører opgaver i Hjørring, Aalborg og resten af Nordjylland.