Facaderenovering og øvrigt bygningsarbejde til fornuftige priser

Hos Malerfirma Kaj Vejby & Søn udfører vi alle former for facaderenovering. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi udfører alle former for opgaver fra sokkel til kvist med den største effektivitet, ekspertise og ikke mindst med kvalitet-materialer.

Hurtig og effektiv renovering af facade med kvalitets-materialer.

Du finder alle vores veludførte maler-, pudse- og renoverings-opgaver udført med gennemtænkte løsninger med lang levetid – vi byder nemlig på veludført håndværk til fornuftige priser.

Tag en uforpligtende snak med os om din opgave

Ring til os på 4058 3063

Facadepuds til såvel private som virksomheder

Er facaden på dit hus ikke længere intakt?

Kaj Vejby og Søn kan bidrage med forskellige muligheder til at få repareret eller opfrisket din facade.

Til facader bruger vi blandt andet kvalitets produkter fra KEIM. KEIM’s produkter er unikke bl.a. fordi de er UV-modstandsdygtige og ikke blegner i løbet af årene.

Vi har blandt andet stor erfaring med udvendig isolering med produkter fra Rockidan, der både får dit hus til at fremstå flot og kan give besparelser på varmeregningen.

Vil du høre mere om vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3063

Vores mangeårige virke har gjort os til eksperter på en lang række områder – ekspertise, der kan komme dig til gode med effektive og løsnings-orienterede håndværkere, der beskæftiger sig med alle former for opgaver fra sokkel til kvist. Vi byder på:

– 50 års erfaring indenfor maler- og renoverings-branchen

– Hurtige og effektive håndværkere

– Pudsning af hus hos private

– Pudset facade til virksomheder

Vi udfører alle former for opgaver indenfor malerfaget. Dertil kommer vores garanti til dig for altid veludført arbejde. Dette gør vi bl.a. med at være:

– Medlem af Danske Malermestres Garantiordning

– Medlem af Håndværkernes Ankenævn

Du kan altid vide dig sikker på veludført arbejde, når du gør brug af Malerfirma Kaj Vejby & Søn. Vi sætter en stor ære i et godt stykke arbejde og har stor fokus på såvel store som små detaljer.

Skriv til os

Facadeisolering med kvalitets-materialer

Vi gør altid brug af den bedste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sætter en stor ære i den perfekte finish. Dette gøres bl.a. med brug af de rette materialer – materialer i højeste kvalitet.

– Malerfirma Kaj Vejby & Søn gør kun brug af materialer i høj kvalitet.

Vi reparerer, finpudser og opfrisker. Vi kan på ingen tid sikre dig det perfekte slutresultat – også, når det gælder god og effektiv isolering. Vi gør bl.a. brug af kvalitetsmærker som Keim og Rockidan.

Alt i facaderenovering – Små som store opgaver

Vi går til alle opgaver med den største ekspertise. Ingen opgave er for stor eller for lille. Uanset om det drejer sig om bevaringsværdige eller fredede bygninger, en enkelt endegavl på et hus eller renovering af en kirke eller større virksomhed, så står vores team af professionelle håndværkere klar til at udføre opgaven.

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 4058 3063