Alt i gulvbehandling

Hos Malerfirma Kaj Vejby & Søn dækker vi ikke alene hele malerfaget – vi gør langt mere end det. Vi tilbyder nemlig også behandling af gulv i mange spændende varianter samt en lang række special-opgaver, der bl.a. tæller isolering, renovering, opsætning af akustiklofter, sprøjtebehandling og bygnings-arbejde. Vi byder på:

– Alle former for gulvbehandling til små priser

Du finder ikke alene høj kvalitet og veludført arbejde, når du benytter dig af vores erfarne håndværkere, men du er også garanteret brug af kvalitet-materialer. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – selv om vi har skruet ned for priserne.

Det er slet ikke så besværligt at få frisket dit gamle gulv op. Vi udfører alle vores arbejdsopgaver med største professionalisme og stor effektivitet. Vi byder på mere end 50 års erfaring i branchen og tilbyder intet mindre end veludført håndværk med fokus på flot finish og de små fine detaljer, der gør hele forskellen.

Vil du høre mere om vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3065

Epoxy gulve

Epoxy gulv udført i kvalitets-materialer for for et flot og slidstærkt gulv.

Oliering af gulv

Professionel oliering af gulv giver et gulv større modstands-dygtighed overfor snavs og skidt. 

 

Maling af gulv

Maling af gulve giver  dit gamle gulv nyt liv.

Smart og effektiv gulvbehandling af alle typer gulv

Vi udfører mange forskellige typer opgaver for både private hjem, virksomheder og på offentlige bygninger. Når det gælder opgaver udført i forskellige størrelser og med fokus på forskellige af vores kompetencer og ekspertiser, så varierer prisen naturligvis efter den pågældende opgave. Vi byder bl.a. på:

– Gulvafslibning

– Gulvafhøvling

– Sæbebehandling

– Lakering

– Ludbehandling

– Oliebehandling

– Epoxy

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på vores mange særlige kompetencer, der sikrer dig smart, effektivt og ikke mindst løsnings-orienteret behandling af alle typer opgaver.

Når du gør brug af Malerfirma Kaj Vejby & Søn får du ikke alene et flot resultat grundet vores brug af de bedste materialer i høj kvalitet, men også et veludført stykke arbejde. Vi er altid med til at sikre dig en høj og ensartet kvalitet – det gør vi bl.a. ved at være:

– Medlem af Danske Malermestres Garantiordning

– Medlem af Håndværkernes Ankenævn

Du finder os, Malerfirma Kaj Vejby & Søn, på Vandværksvej 23 i Hjørring. Herfra udfører vi en lang række special-opgaver. Vi udfører opgaver ikke alene i Hjørring og omegn, men i hele Nordjylland. Vi vil også gerne udføre opgaver for dig.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine muligheder.

Skriv til os Eller ring på 4058 3063