Pålægning af Epoxy gulv – En slidstærk løsning

Hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn varetager vi alle former for maler-, gulv- og renoverings-arbejde. Dette inkluderer også alle de spændende former, der er af gulvbehandlinger i såvel private hjem som til industri.

Vi byder på største professionalisme, effektive arbejdsgange og ikke mindst fornuftige priser. Vi tilbyder bl.a.:

– Epoxy gulv udført i kvalitets-materialer for optimal slidstyrke

Vil du høre mere om epoxygulv, og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3063

Vores erfarne team af håndværkere sikrer dig altid højeste kvalitet og et veludført stykke arbejde. Vi varetager alle opgaver, små som store, med stor grundighed og sans for detaljen. Du kan altid vide dig sikker på et flot slutresultat, når du gør brug af vores kompetencer.

Vi dækker hele malerfaget og tilbyder ydermere alle former for for gulv-, renoverings-arbejde, loftbehandling, bygnings-arbejde samt en lang række special-opgaver til såvel private som virksomheder.

Epoxy gulv i private hjem

I dag vælger mange private også at gøre brug af denne form for gulvbelægning, da det er en både flot og slidstærk løsning. Den er let at rengøre og byder på mange forskellige typer af udseende, der kan variere afhængigt af dine ønsker.

Du kan vælge at få lagt denne type gulv i flere forskellige rum, der bl.a. kan være Epoxy gulv i badeværelse, bryggers, køkken-alrum, i kælder, i garage m.m. En slidstærk løsning, der holder mange år ud i fremtiden.

– Vi byder på mere end 50 års erfaring i branchen

Vi er din garant for stor professionalisme og et veludført stykke arbejde. Vi stræber altid efter det bedste mulige resultat og med effektiviserede arbejdsprocesser og håndværkere med stor ekspertise og know-how, så er du sikret både minimal spildtid og en hurtig og effektiv proces.

Du kan altid vide dig sikker på et flot slutresultat, når du gør brug af vores services og kompetencer. Vi er tilmed med til at sikre dig yderligere grundet vores medlemskab af Danske Malermestres Garantiordning samt Håndværkernes Ankenævn.

Epoxy som industrigulv

Denne form for behandling af gulve er en ofte benyttet løsning i industrien. Slidstærkt, let at rengøre og ikke mindst anvendeligt til mange formål.

Denne typer gulv er grundet sin store slidstyrke yderst velegnet til haller, institutioner, værksteder, fabrikker, landbrug og generelt lokaler med stor belastning. Ydermere er denne type gulv resistent overfor bl.a.:

– Vand, saltvand og spildevand

– Flere former for syre og lud

– Flere former for olier og brændstoffer

Gulvet er let at rengøre og kan tilmed gøres skridsikkert efter ønske. Det findes i mange spændende farver.

 

Baseret på areal, valg af materialer og egenskaber samt estimeret timetal på lægning, så giver vi gerne en pris på netop din opgave. Ingen opgave er for stor eller for lille til vores professionelle team af håndværkere.

Vi udfører en lang række håndværksmæssige opgaver for såvel private som offentlige instanser og ikke mindst for erhvervslivet. Vi vil også gerne hjælpe dig i mål med din opgave. Vi sikrer dig professionelle løsninger, høj kvalitet og fornuftige priser.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine mange muligheder.

Send os en mail Eller ring på 4058 3063

Vi udfører opgaver i Hjørring, Aalborg og resten af Nordjylland.