Maling af gulv – Så let får gamle gulve nyt look

Hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn finder du altid lækre løsninger – også når det gælder renovering af gulve. Vi udfører alle former for maleropgaver, og gulvbehandling er ingen undtagelse.

Vi sørger naturligvis for kvalitets-materialer og brug af erfarne håndværkere, så du til hver en tid kan vide dig sikker på et flot resultat.

Kontakt os for en uforpligtende snak og sammen giver vi dit gamle gulv et nyt liv

Ring til os på 4058 3063 

Vi hjælper dig med at friske hjemmet op med renovering, den rette behandling og flot finish af dit gulv. Vi har fokus på de små detaljer, der gør hele forskellen, så du altid kan vide dig sikker på et slidstærkt resultat.

Professionel maling af gulv

Vi har eksisteret siden 1964, og vi har gennem årene finpudset vores ekspertise – også indenfor gulvbehandling. Vi udfører alle opgaver, store som små, med største professionalisme og stor grundighed.

Vi har effektiviseret vores arbejdsprocesser, så du ikke alene kan få et smukt og slidstærkt nyt gulv, men også en overskuelig tidshorisont.

Du er altid garanteret et flot resultat, når du gør brug af vores kompetencer. Vi sikrer dig tilmed med vores:

– Medlemskab af Danske Malermestres Garantiordning

– Medlemskab af Håndværkernes Ankenævn

Godt håndværk samt effektive og gennemtænkte løsninger er en selvfølge, når du benytter dig af Malerfirma Kaj Vejby og Søn.

Maling af trægulv – Flot og slidstærkt resultat

Vi er ikke alene effektive i vores arbejdsgange – vi er også grundige. Det betyder som altid et flot og slidstærkt resultat. Dette være sig for alle de maleropgaver vi udfører.

Den rette behandling sikrer dig et slidstærkt gulv mange år frem i tiden med minimal vedligehold og et flot og nyt look.

Alt i maling af gulv

Hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn finder du alt det, som du skal bruge af kompetencer, kvalitets-materialer og ikke mindst know-how. Vi har stor erfaring – erfaring, der kommer dig til gode, når du gør brug af vores services.

Behandling af et gulv foregår ofte i flere etaper og består af flere forskellige former for behandling. Vi tilbyder bl.a.:

– Gulvafhøvling

– Gulvafslibning

– Oliering

– Lakering

– Sæbebehandling

* Ludbehandling

* Epoxy

 

Sammen finder vi den perfekte løsning. Vi giver en pris baseret på dine ønsker ud fra estimeret tidsforbrug og materiale-forbrug. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 40583063 eller på mail info@vejbyogson.dk.

Vi udfører opgaver i og omkring Hjørring og det øvrige Nordjylland.

Kontakt os i dag og høre hvad vi kan gøre for dig

Skriv til os Eller ring på 4058 3063