Pålægning af bladguld – Professionelt og billigt

Vi udfører alle former for malerarbejde hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn – også special-opgaver som påføring af bladguld. Her kan du til hver en opgave vide dig sikker på professionelt udført arbejde og en stor ekspertise på området.

– Vi udfører alle typer opgaver billigt og professionelt

Vil du høre mere om vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3063

Vi kan tilbyde fornuftige priser af flere årsager. Vi byder på intet mindre end 50 års erfaring. Dette har gjort os i stand til at forfine vores teknikker, effektivisere vores arbejdsgange og højne vores kompetencer på alle nødvendige områder. Derfor finder du altid et erfarent og effektivt team af håndværkere på hver en opgave.

Vi tilbyder bl.a. påføring af dette eksklusive materiale på møbler, på kunstværker eller ved renovering af bevaringsværdige bygninger eller i vores arbejde med restaurering af kirker. Vi udfører med base i Hjørring opgaver i hele Nordjylland.

Forgyldning – Vi byder på årtiers erfaring

Vi har eksisteret siden 1964 og byder på højt specialiserede processer i alle former for pålægning og malerarbejde. Årtiers øvelse har gjort os til eksperter på området, og du kan derfor vide dig sikker på flot kvalitet på alle udførte opgaver.

Alt i forgyldning – Med fokus på flot finish

Det er de små detaljer, der gør hele forskellen – derfor kan du forvente flot finish, når du samarbejder med vores erfarne håndværkere. Vi byder på ensartede overflader, fokus på de små detaljer og veludført håndværk. Vi er din garanti for et veludført stykke arbejde. For at sikre dette er vi bl.a.:

– Medlem af Håndværkernes Ankenævn
– Medlem af Danske Malermestres Garantiordning

Vi er først tilfredse, når slutresultatet er perfekt. Du kan roligt indgå et samarbejde med vores erfarne team. Et smukt slutresultat er en del af vores altid gode service.

Flot forgyldning af møbler – Lang levetid

Vi tilbyder endvidere renovering af møbler. Vi maler, lakerer, sprøjter, renoverer og vedligeholder for såvel private som erhverv og offentlige instanser.

Vi vil også gerne løse din opgave. Vi kan sikre dig smuk behandling af møbler med kvalitets-materialer, der øger levetiden.

Forgyldning af kunstværker

Vi vurderer hver enkelt opgave vi får – også påsætning af bladguld på kunstværker. Baseret på estimeret antal arbejdstimer, materialeforbrug, krav til kompetencer m.m. vurderer vi fra gang til gang den bedste pris og ikke mindst en fornuftig tidshorisont til dig som kunde.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine mange muligheder.

Skriv til os Eller ring på 4058 3063