Sprøjtemaling af køkkenlåger, døre og møbler – Flot, slidstærkt og billigt

Vi har gjort det let og ikke mindst billigt at forny udseende på dit køkken, døre møbler og meget andet – noget, der i den grad er med til at give nyt liv til eksisterende inventar. Vi tilbyder bland andet:

– Maling af døre og professionel sprøjtelakering af døre med flot finish

Sprøjtemaling af køkkenlåger er en slidstærk og flot løsning

– Sprøjtelakering af møbler med kvalitets-materialer og stor ekspertise – altid til fornuftige priser

Vil du høre mere om sprøjtemaling og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3063

Sprøjtemaling af køkkenlåger

Sprøjtemaling af køkkenlåger er en slidstærk og flot løsning

Møbelmaler

Sprøjtelakering af møbler med kvalitets-materialer og stor ekspertise – altid til fornuftige priser

Sprøjtemaing af døre

Maling af døre og professionel sprøjtelakering af døre med flot finish

Alt i sprøjtelakering og sprøjtemaling

Malerfirma Kaj Vejby og Søn udfører mange forskelligeartede opgaver indenfor dette område og tilbyder sprøjtning af emner i materialer som f.eks.:

– Træ

– Aluminium

– Plast

– Stål

Vi udfører mange opgaver, der kan indeholde behandling af eksempelvis køkkenlåger, møbler, kunstgenstande, døre, vinduer, dekorationer m.m. Ingen opgave er for stor eller for lille til vores professionelle team af håndværkere.

Sprøjtemaling i høj kvalitet

Vi sætter netop en stor ære i at levere et godt stykke arbejde, så vi går aldrig på kompromis med kvaliteten selv om vi leverer services til fornuftige priser. Vi gør udelukkende brug af professionelle mærker, og sørger for at levere det perfekte slutresultat gang på gang. Vi er garant for god kvalitet og er bl.a.:

– Medlemmer af Håndværkernes Ankenævn

– Medlemmer af Danske Malermestres Garantiordning

Er du på udkig efter en erfaren sprøjtemaler, der gør brug af professionel maling, til enten store eller små opgaver, så er Malerfirma Kaj Vejby og Søn det helt rette sted at få løst din opgave. Vi råder over eget værksted, hvor vi udfører en lang række special-opgaver.

Opgaverne kan variere både, hvad angår lakering, sprøjtning og øvrige maler-, bygnings- og renoverings-opgaver, og derfor kan såvel tidsforbrug, nødvendige kompetencer, areal og ikke mindst materialeforbrug variere fra gang til gang – derfor giver vi hver gang en vurdering af opgaven således, at vi sammen kan finde den perfekte løsning og ikke mindst finde en fornuftig pris.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine muligheder. Vi udfører opgaver i hele Nordjylland:

Skriv til os Eller ring på 4058 3063