Sprøjtemaling af møbler – Høj kvalitet til fornuftige priser

Malerfirma Kaj Vejby og Søn varetager alle former for maler-opgaver – det være sig også renovering og istandsættelse af møbler. Vi har gennem årtier finpudset vores teknikker, således at vi altid kan levere et perfekt resultat. Vi byder på:

– Sprøjtelakering af møbler med kvalitets-materialer og stor ekspertise – altid til fornuftige priser

Vil du høre mere om sprøjtemaling af møbler, og hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på 4058 3063

Ingen opgave er for stor eller for lille for vores erfarne team af håndværkere. Du kan altid vide dig sikker på at få professionel møbelmaler på din opgave, når du gør brug af vores kompetencer.

Sprøjtemaling og lakering af møbler – Nyt liv til hjemmet

Renovering af et eller flere møbler kan virkelig gøre den helt store forskel. Med den rette behandling med både slibning, grunder, spartling og maling, så vil dit møbel ikke alene fremstå som nyt, men også give nyt liv til hjemmet.

Møbelmaler med stor erfaring

Vi har eksisteret siden 1964 og byder på mere end 50 års erfaring indenfor malerbranchen. Vi renoverer, istandsætter, frisker op og fornyer i en grad, så du roligt kan glæde dig til en smukt slutresultat.

Som møbelmaler har vi stor fokus på de små detaljer. Stor professionalisme og grundighed er en naturlig del af vores arbejdsprocesser.

Effektiv sprøjtemaling af møbler

Hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn råder vi over eget værksted, hvorfra vi udfører en stor del af vores mange special-opgaver, der også tæller behandling med lak og maling på diverse emner.

Vi har, med flere årtiers erfaring, konstant effektiviseret vores processer, således at du ikke alene kan forvente hurtig ekspeditionstid, men også et flot og ensartet resultat. Vi er din garant for høj kvalitet og et smukt slutresultat.

– Effektiv og slidstærk behandling med kvalitets-materialer

Du kan altid vide dig sikker på flot finish, når du gør brug af vores erfarne team af håndværkere, der naturligvis gør brug af materialer af høj kvalitet.

Vi er, som ekstra sikring for dig, tilmed medlem af Håndværkernes Ankenævn samt Danske Malermestres Garantiordning.

Da hver opgave kan variere i både brug af materialer, tid og ikke mindst faglige kompetencer, så giver vi hver gang et individuelt tilbud på løsning af en opgave. Vi vil også gerne give tilbud på sprøjtemaling af møbler til dig.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine mange muligheder.

Send os en mail Eller ring på 4058 3063

Vi udfører opgaver i Hjørring, Aalborg og resten af Nordjylland.