Professionel sprøjtemaler til fornuftige priser

Hos Malerfirma Kaj Vejby og Søn finder du professionel maler til alle former for maling, renovering, byggeriarbejde, gulvbehandling, opsætning af akustiklofter. Her finder du naturligvis også:

– Vi er eksperter i industrilakering og byder på erfaren sprøjtemaler med stor erfaring på området

Har du brug for en professionel sprøjtemaler?

Ring til os på 4058 3063

Vi har mere end 50 års erfaring at byde på og har gennem årene sørget for konstant at udvikle og finpudse vores arbejdsgange således, at du kan sikre dig ensartet kvalitet og stor professionalisme.

Vores team af erfarne håndværkere giver dig effektivitet og slutresultater, der byder på den bedste finish og ikke mindst fokus på de små detaljer. Vi håndterer opgaver for såvel private som erhverv og ikke mindst det offentlige. Vi vil også gerne varetage din opgave.

Alt i sprøjtelakering og sprøjtemaling

Malerfirma Kaj Vejby og Søn udfører mange forskelligeartede opgaver indenfor dette område og tilbyder sprøjtning af emner i materialer som:

– Aluminium

– Plast

– Stål

Vi udfører mange opgaver, der kan indeholde behandling af eksempelvis køkkenlåger, møbler, kunstgenstande, døre, vinduer, dekorationer m.m. Ingen opgave er for stor eller for lille til vores professionelle team af håndværkere.

Vi tilbyder alle former for malerarbejde, og du er som altid garanti veludført arbejde, godt håndværk og ikke mindst kvalitets-materialer.

 

Sprøjtemaling i høj kvalitet

Vi sætter netop en stor ære i at levere et godt stykke arbejde, så vi går aldrig på kompromis med kvaliteten selv om vi leverer services til fornuftige priser. Vi gør udelukkende brug af professionelle mærker, og sørger for at levere det perfekte slutresultat gang på gang. Vi er garant for god kvalitet og er bl.a.:

– Medlemmer af Håndværkernes Ankenævn

– Medlemmer af Danske Malermestres Garantiordning

Er du på udkig efter en erfaren sprøjtemaler, der gør brug af professionel maling, til enten store eller små opgaver, så er Malerfirma Kaj Vejby og Søn det helt rette sted at få løst din opgave. Vi råder over eget værksted, hvor vi udfører en lang række special-opgaver.

Opgaverne kan variere både, hvad angår lakering, sprøjtning og øvrige maler-, bygnings- og renoverings-opgaver, og derfor kan såvel tidsforbrug, nødvendige kompetencer, areal og ikke mindst materialeforbrug variere fra gang til gang – derfor giver vi hver gang en vurdering af opgaven således, at vi sammen kan finde den perfekte løsning og ikke mindst finde en fornuftig pris.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine muligheder. Vi udfører opgaver i hele Nordjylland:

Skriv til os Eller ring på 4058 3063